scope

Veiligheid

diagram

Virussen, dataverlies, hackers en spam kunnen een serieuze bedreiging vormen voor uw bedrijf. Daarom is er bij het ontwerp van de 1A-server alles aan gedaan om veiligheid van uw bestanden te kunnen garanderen. Bovendien is het 1A-supportteam dagelijks bezig met het up-to-date houden van alle systemen.

linux

Het hart van de 1A-server is het Linux-besturingssysteem. Linux is een open-source systeem en heeft een uitstekende naam verworven op het gebied van veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid. De 1A manager , de gebruikersvriendelijke user-interface maakt het mogelijk dat iedereen, zonder kennis van Linux, het systeem eenvoudig kan beheren. De 1A-server werkt probleemloos samen met zowel Windows- als Apple-computers.

foutbestendige schijfclusters

De 1A-server bewaart uw bestanden op een cluster van harde schijven om u tegen dataverlies te beschermen. Deze clusters zijn zo ontworpen dat ze bestand zijn tegen het uitvallen van een harde schijf. Uw data blijven bij uitval 100% beschikbaar en u merkt niet eens dat er iets is gebeurd. De 1A-server meldt problemen met een schijf direct aan het supportcenter.

automatische diagnose

De 1A-server houdt de eigen processen voortdurend in de gaten. Wanneer er iets niet optimaal functioneert neemt de server zelf contact op met het supportcentrum om het probleem te laten verhelpen.

firewall

De 1A-server is de brug tussen uw lokale netwerk en het internet. Om ervoor te zorgen dat niemand zonder uw toestemming toegang tot uw computers of bestanden kan krijgen, draait de 1A-server een zeer effectieve firewall.

virusscanner en spamfilter

De 1A-server bevat een geavanceerde virusscanner voor uw e-mail. Deze wordt regelmatig automatisch van updates voorzien. Ook maakt de 1A-server gebruik van verschillende strategie├źn om spam te filteren, zoals greylisting en filtering. In de 1A manager  kunt u bovendien e-mailadressen met de hand blacklisten (altijd weigeren) of whitelisten (altijd accepteren).

automatische backups

Uw 1A-server kan eventueel dagelijks uw bestanden archiveren op een externe locatie, tapedrive of netwerkschijf. Zo heeft u de zekerheid dat uw bestanden altijd bewaard blijven, ook in geval van brand, diefstal of uitval van apparatuur. Backups kunnen ook van pas komen als u of een medewerker per ongeluk iets heeft verwijderd.

!
 <<