diag-io

Internet

internet

De 1A-server beheert ook uw externe netwerk: de verbinding met het internet. Door het internetverkeer te regisseren versnelt de 1A-server uw verbinding. Daarnaast houdt een goede integratie van het interne en externe netwerk uw bestanden veilig, maar voor u altijd en overal beschikbaar. Uw werknemers kunnen van thuis uit werken en u kunt makkelijk grote bestanden delen met klanten. Ook is het mogelijk uw website in ons datacenter onder te brengen.

sneller internet

De 1A-server is de intermediair tussen uw eigen netwerk en het internet. Daardoor is het mogelijk om vaak opgevraagde pagina's lokaal op te slaan, ook wel caching genoemd. Zo hoeft elke pagina maar één keer gedownload te worden. Hierdoor wordt internet sneller voor vaak gebruikte pagina's.

veilig internet

De 1A-server houdt al het internetverkeer in de gaten en beveiligt uw netwerk tegen hackers en virussen. Als beheerder houdt u met behulp van de 1A manager interface overzicht over het gebruik van internet binnen uw organisatie. Hoeveel wordt er gesurft, wie surft er naar welke sites en wanneer? Eventueel is het mogelijk om bepaalde websites te filteren.

remote desktop

U bent niet langer aan een vaste locatie gebonden om van uw bedrijfsnetwerk gebruik te kunnen maken. Met behulp van een veilige VPN-verbinding kunt u, zonodig vanaf de andere kant van de wereld, direct bij uw bestanden. Met behulp van een remote desktop-verbinding kunt u zelfs direct op uw eigen computer werken vanaf een andere locatie.

bestanden delen met anderen

Uw 1A-server bevat een afgeschermde map waarin u bestanden kunt plaatsen die u met uw klanten wilt delen. U geeft de klant een naam en wachtwoord, en vervolgens kan deze op de map inloggen en het bestand downloaden. U hoeft dus geen grote bestanden meer bij de e-mail te voegen.

website

Uw 1A-server is in staat een wereldwijd bereikbare website te draaien. Voor grotere websites biedt het 1A-pakket daarnaast de mogelijkheid tot externe hosting. Daarbij draait uw site op onze servers. U kunt ook een .nl, .com, of .eu domeinnaam bij ons aanvragen. Zo voorkomt u dat u lokaal bandbreedte tekort komt, en houdt u voldoende over voor toepassingen zoals een VPN-verbinding.

!
 <<