diagplanets

Lokaal netwerk

De1A-server verbindt al de computers en printers in uw netwerk en maakt het delen van bestanden makkelijk en veilig. Hij regelt al het email- en internetverkeer en geeft inzicht in wat er binnen uw bedrijf gebeurt.

fileserver

Probleemloos bestanden delen is essentieel. Daarom heeft de 1A-server een ingebouwde fileserver. U kunt uw bestanden vanaf elke computer bereiken en opslaan op de server (zelfs over het internet). Door middel van de gebruiksvriendelijke 1A-manager interface kunt u rechten toekennen aan verschillende gebruikers en gebruikersgroepen. De 1A-server werkt probleemloos samen met zowel Windows- als Apple-computers.

wifi-toegang

Met een draadloze router gekoppeld aan de 1A-server hebben uw medewerkers overal toegang tot het netwerk. U bepaalt door middel van het toekennen van gebruikersnaam en wachtwoord wie er gebruik kunnen maken van uw netwerk. Een effectieve firewall houdt indringers buiten de deur.

printserver

De 1A-server kan natuurlijk ook uw printers beheren. Zo kunt u elke printer vanaf elke terminal printopdrachten geven, of printers aan specifieke computers toewijzen. Prints belanden zo altijd waar u ze verwacht.

mailserver

De 1A-server kan zelfstandig e-mail sturen en ontvangen. U houdt al uw postzaken in eigen beheer en bent niet meer afhankelijk van derden. Een spam- en virusfilter is standaard bijgeleverd, evenals een webmailpakket. De 1A-server werkt samen met alle bekende e-mailprogramma's, zoals Microsoft Outlook en Mozilla Thunderbird

!
 <<